Vakantiehuis op Aruba

Ook altijd al gedroomd van een heerlijke vakantie op Aruba? Of misschien bent u er al eens geweest en wilt u graag nog een keer terug. Wij weten wat u bedoelt!

Ook wij hebben hier ooit onze droomvakantie beleefd en zijn zo gek op Aruba geworden dat we er een ruime, moderne en luxe vakantievilla hebben gebouwd. Het is voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een onbezorgde vakantie. Het vakantiehuis staat op het mooiste stukje van het eiland, namelijk aan de rand van Arikok National Park.

Op deze site laten wij u graag onze vakantievilla zien en vertellen we u over de huurmogelijkheden ervan. Tevens laten we u graag enkele van de vele mogelijkheden zien die Aruba te bieden heeft. Kijkt u dus rustig rond en neem gerust contact met ons op. Met een verblijf in onze vakantievilla wordt uw vakantie op Aruba in ieder geval (weer) een droomvakantie.

Met zonnige groet,
Ayo,

Hans en Marijke Van Oijen

Voorzieningen

Uw zoektocht naar de perfecte vakantievilla eindigt hier. Onze accommodatie biedt u luxe, rust en privacy. Bovendien is alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie dichtbij. Zo liggen de ongelooflijk blauwe Caribische zee en Oranjestad op slechts 10 minuten rijden van onze villa. Kijkt u ook eens onder ons kopje recreatie.

Aruba is een veelzijdig eiland waar volop Nederlands, Papiaments, Spaans en ook Engels wordt gesproken. De medische voorzieningen zijn uitstekend op het eiland. Veel medici hebben gestudeerd in Nederland of Amerika en oefenen hier hun beroep uit. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 28 ℃ en er waait bijna altijd een verkoelende bries die zorgt voor een aangenaam klimaat op Aruba.

Onze beheerders, woonachtig op Aruba, willen zich graag aan u voorstellen onder het kopje over ons. Zij zijn degene die samen met u een rondje door de vakantievilla zullen maken. Zo weet u meteen op de eerste dag al met wie u te maken krijgt en wij zijn er van overtuigd dat zij u een vertrouwd gevoel zullen geven.

Indien u besluit onze villa te huren dan zullen wij en onze beheerders er alles aan doen om het u naar uw zin te maken, zodat u een fijne, ontspannende of juist actieve vakantie tegemoet gaat en dat u later met veel plezier terug zult denken aan uw verblijf in Casa Familia. Bij aankomst in onze villa staat er een lekker koud wijntje voor u klaar - u kunt meteen beginnen met genieten van uw vakantie.

Kijkt u eens rustig rond op onze website en geniet van de mooie foto's van onze villa Casa Familia en Aruba zelf.